Håll din nästa konferens på Öland

Konferenspaket

Vi erbjuder ett varierat utbud av färdiga konferenspaket men vi kan även hjälpa till och skräddarsy just din mötesupplevelse.

Möteslokaler

Totalt erbjuder vi hela 20-talet fräscha konferenslokaler i varierade storlekar. De passar för allt från små dagkonferenser till stora galamiddagar. Kontakta oss gärna för att skräddarsy ert önskemål.

Aktiviteter

Vi erbjuder ett attraktivt och väl varierat utbud av energigivande aktiviteter som skapar gemenskap. I samarbete med välrenommerade arrangörer ordnar vi roliga gruppstärkande aktiviteter för alla typer av företag och organisationer.

Bra att veta

För att din konferens ska bli så effektiv som möjligt, får du här lite tips inför din vistelse hos oss. På så vis kan vårt konferensteam göra ditt möte till bästa möjliga och din tid blir mer effektiv.

För stora delar av Sverige är Strand Hotell i Borgholm en klassisk mötesplats och konferenshotell! Här ordnas allt från mindre enklare möten, konferenser och Kick-offer till färgsprakande, storslagna jubileumsfestligheter. Inget är oss främmande, vare det sig gäller tio gäster eller trehundra!

Vi är specialister på lyckade möten! Här finns över 30 års erfarenheter av konferenser och vet att det handlar om mer än bara utrustning och lokaler.

Även att samla, roa, utbilda och belöna är viktiga faktorer. Hos oss finner ni mängder av aktiviteter som stärker lagandan och vässar säljinstinkterna men också många kulturella upplevelser.