Aktiviteter

Fart, Krut & Bränt gummi

Välkommen till Ölands Crosscart bana! Här kan ni utmana varandra i Crosscartbilarna och på Segways samt se vem som är bäst på att träffa lerduvorna.

Läs pdf här

Fångarna på Borgholms Slott

Gå in i ruinerna av Borgholms Slott och möt varandra i olika grenar som får svetten att rinna och spindlarna att fly! Här bjuds det minsann på utmaningar… Allt från sumobrottning och mjödhävartävling till pilbågsskjutning och yxkastning.

Läs pdf här

Oswald Awards

Producera film i grupp! En kreativ aktivitet där deltagarna släpper sina hämningar, samarbetar och umgås på ett lättsamt sätt. På kvällens Hollywoodgala bidrar filmteamen till den fantastiska underhållningen!

Läs pdf här

Da Vinci Gåtan

Aktiviteten bygger på den berömda romanen Da Vincikoden. Lagvis ska ni lösa uppgifter, knäcka chiffret och finna lösningen på Gralgåtan. Det handlar om vilja, fokusering, inställning och lagarbete!

Läs pdf här

Get the Point

En utmaning där teamdeltagarna med hjälp av en iPad navigerar i omgivningarna och löser en rad uppgifter. Alla sinnen aktiveras och utmanar såväl det fysiska som det intellektuella kapitalet.

Läs pdf här

The Game

Sällskapsspelet som utmanar både kroppen och hjärnan. Spelplanen består av ett geografiskt område och för att lyckas krävs allt från allmänbildning till problemlösnings- och samarbetsförmåga. Underhållande!

Läs pdf här

The Photo Challenge

Lagen får varsin iPad och en spelplan med olika uppdrag och dess poängvärden. Foto = bevis på utfört uppdrag. Klarar ni att fota en i teamet klädd som brandman? Kan ni hitta en grillande familj?
Lite knepigt men mycket roligt!

Läs pdf här

The Geo Challenge

En modern skattjakt som bygger på 2000-talets snabbast växande utomhusaktivitet Geocaching. Med hjälp av lagets iPad Mini och dess GPS-mottagare söker ni efter skatter som finns gömda…

Läs pdf här

Golftävling

Varför inte anordna en egen golftävling? Vi hjälper till med allt från starttider till att vara totalleverantör av hela tävlingen!

Kontakta oss för mer information!
0485-888 88

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Boka online eller ring oss på 0485 -888 88

Erbjudanden just nu
Välj erbjudande & paket
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?