image description

Konferens

På Strand Hotell

Avkoppling & Sevärt

På Strand Hotell

Efter en hel dag fylld med information och möten kan det vara bra med avkoppling!

Avkoppling kan innebära olika saker, du kanske är sugen på ett besök i vår relaxavdelning eller så kanske du känner för en promenad i slottsskogen ett stenkast från Strand Hotell, möjligheterna är många.

Som gäst på hotellet kan du kostnadsfritt nyttja vår relaxavdelning med bubbelpool, träningsmöjligheter, bastu och 25-metersbassäng.

För fler alternativ gå in på www.oland.se

pool

Relax

Efter en lång dags konfererande kan det vara skönt att slappna av vid poolen, i bastun eller på gymmet. Utan kostnad för dig som hotellgäst, men köp gärna till vårt Relax-kit med extra handduk, badrock och tofflor för 95 kr per person.

alvaret

Världsarvet Alvaret

Ett stenkast från hotellet finns vårt unika världsarv Alvaret. Området utgör en fjärdedel av Ölands yta. Alvaret består främst av trädlös hedmark och berggrunden är av kalksten. Gör ett besök på egen hand eller boka en guidad tur via oss.

Solliden

Sollidens Slott

Kungafamiljens vackra sommarresidens Solliden och den vackra slottsparken går att besöka under sommarhalvåret. Läs mer om Solliden här.

borgehage

Borge Hage naturreservat

Mellan Strand hotell och Solliden finns Borge Hage eller Slottsskogen som den också kallas. Njut av en skön vandring efter en lång dag.

borgholmslottsruin

Borgholms Slott

Efter en kort vandring genom Slottsskogen är du framme vid slottet. Ett välbesökt turistmål som bör besökas! Guide bokas senast en vecka före ankomst. Läs mer om Borgholms Slott här.

Kallbadhuset_240x80

Kallbadhuset

Det vackra kallbadhuset ligger precis nedanför Strand hotell. Njut av bastu och ett uppfriskande dopp i Kalmarsund. Det finns både herr- och damavdelning. Nyckeln hämtar du i receptionen.

Boka online eller ring oss på 0485 -888 88

Erbjudanden just nu
Välj erbjudande & paket
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?