image description

Ölandskonferens

Genuin Ölandskonferens

Ölandskonferens

Genuin Ölandskonferens

nr21_rgb
Med både guidad busstur och exklusiv slottsmiddag

En Ölandskonferens är perfekt för de grupper som vill uppleva något genuint och minnesvärt under sin konferens. Ni hinner givetvis med er egen agenda men får även ta del av vårt vackra och alldeles unika landskap. Kvällen tillbringar ni med en exklusiv middag på fantastiska Borgholms slott. Vi ger er alltså chansen att under en guidad busstur se mer av och lära er något nytt om denna genuina ö som faktiskt är ”i grunden annorlunda”.
Många älskar Öland för dess väderkvarnar, fyrar, slott och alvar. Men vad alla inte vet är att det är kalkstensgrunden som gör att ön på många sätt skiljer sig från resten av landet. Tack vare den finns en rik flora och sällsynta naturtyper som sjöängar och alvar samt ett odlingslandskap som har få motsvarigheter i världen. Även kungafamiljen älskar det unika med Öland och tillbringar gärna tid i sin sommarbostad Solliden.

ÖLANDSKONFERENS
Ett dygns konferens från förmiddag dag 1 till eftermiddag dag 2. Här ingår en guidad busstur med t.ex. Solliden, Borgholms slott och eftermiddagsfika intill havet.
På kvällen en oförglömlig slottsmiddag med vinpaket!

(Minimiantal 50p)

Boka online eller ring oss på 0485 -888 88

Erbjudanden just nu
Välj erbjudande & paket
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?