image description

Konferens

På Strand Hotell

Musik & Underhållning

På Strand Hotell

Musik och underhållning är något vi verkligen kan – och tycker är roligt! Varje sommar bedriver vi en av Sveriges största nöjesanläggningar med bland annat artister, nattklubb och After Beach. Vi har kontakt med de största leverantörerna i Sverige och världen. Ingen förfrågan är omöjlig, testa oss gärna!

trubadur

Trubadur

Vi har många kontakter inom musik och underhållning och bokar gärna en trubadur för att höja stämningen. Perfekt efter att ni har ätit middag till exempel.

piano

Pianobar

Varför inte boka en pianist som spelar före och efter middagen? Trevligt, mysigt och omtyckt av de flesta! Vi hjälper förstås till med bokningen.

coverband

Artister och After Beach

På vår terrass finns en stor utomhusscen där Sveriges bästa coverband spelar på somrarna. After Beach-underhållning passar utmärkt efter en lång konferensdag. Fråga oss om förslag!

nattklubb

Nattklubb & DJ

Sommartid är vi en Sveriges största nattklubbar, därför kan vi stolt säga att detta är något vi behärskar. Vi fixar allt från den lilla festen till större Kick-Offer.

Karaoke_Mikrofon_445x148

Karaoke

Bli artist för en kväll! Släpp loss tillsammans med kollegorna och bli schlagerstjärna för en kväll. En trevlig aktivitet som passar bra till kaffet efter middagen. Solosång, duetter, eller varför inte allsång?

Boka online eller ring oss på 0485 -888 88

Erbjudanden just nu
Välj erbjudande & paket
Antal personer
st.

Ange hur många är ni i sällskapet

image descriptionVuxna
+ -
image description7-15 år
+ -
image description0-6 år
+ -
image descriptionRum
+ -
Datum

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?

Vill du ha erbjudanden & kampanjnyheter direkt till din inbox?